چهره اینفلوئنسر سال 97 کیست؟/ از اظهارنظرهای عجیب رائفی پور تا اقدامات خداپسندانه نرگس کلباسی

filemanager/6/siasi/2236199185051
چهره سال 97 در حوزه فعال مجازی به انتخاب مخاطبان خبرفوری، علی اکبر رائفی بود.

علی اکبر رائفی پور، کمتر کسی است که این روزها نام او را نشنیده باشد! نظریه پرداز و سخنرانی که در بیشتر به واسطه سخنانش درباره فراماسونری و نظریه توطئه در فضای مجازی شهرت پیدا کرد. مخاطبان خبر فوری اما او را به عنوان شخصی تاثیرگذار در فضای مجازی در سال 97 انتخاب کردند. در گزارش زیر به معرفی او و البته رقبایش در لیست چهره‌های تاثیر گذار سال گذشته می‌پردازیم.

**رائفی پور کیست؟

جوان سی و سه ساله‌ای که لیسانس حسابداری دارد و حوزه فعالیتش نظریه پردازی و سخنوری است. او البته فرضیات متعددی دارد که در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم. 

رائفی پور در سال 96 از ابراهیم رییسی حمایت کرد و او را یاور شب هنگام فقرا توصیف کرد.رائفی پور همچنین پیش از انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا و در زمانی که نظرسنجی‌ها هیلاری کلینتون را جلو نشان می‌دادند، بیان کرد چهار سال است در سخنرانی‌هایش می‌گوید رئیس‌جمهوری بعدی آمریکا یک زن است و آمریکایی‌ها برای «بازی با افکار جهانی» یک زن را به ریاست جمهوری می‌رسانند. 

این نظریه پرداز اما حوزه اجتماعی را هم از گفته‌های خود بی‌نصیب نگذاشته است. او معتقد است رسانه‌های غربی در طلاق ایرانیان موثر بوده و شبکه‌های ماهواره‌ای هم توسط صهیونیست ایجاد شده است. او همچنین معتقد است که این شبکه‌ها با نمایش فیلم‌هایی با مضامین روابط نامشروع، سقط جنین، خیانت زن و شوهر به یکدیگر، فرزندان نامشروع و رابطه‌های جنسی قبل از ازدواج سعی در عادی سازی این رفتارها در بین مردم ایران دارند. 

از جمله نظریه‌های او این است که هدف ساخت کارتون‌های تام و جری میکی‌ماوس والت‌دیسنی محبوب کردن یهودی‌ها بوده‌است. به اعتقاد او همه شخصیت‌های خوب کارتون‌ها کلاه یهودی دارند.

**مهم‌ترین اقدامات رائفی پور

او در شهریور امسال به ایراد سخنرانی درباره FATF پرداخت و ادعا کرد: یکی از مسئولان رده بالای FATF صراحتا بیان کرده است برای زمین گیر کردن ایران در تحریمها تا می توانیم باید دست شرکتها و واسطه های مالی ایران در دنیا قطع کنیم و نیز معاون اسبق خزانه داری آمریکا می گوید که ایران جزو پرریسک ترین کشورها از نظر تامین مالی تروریست هست و جهان را تهدید می کند باید در لیست سیاه باشد. با این ابزار کشورها را از تعامل با ایران می‌ترسانند و اینکه آقای عراقچی می گوید ما خودمان تروریست را در این سند می توانیم بازتعریف کنیم توهم است، زیرا که آنان صراحتا مصداق تروریست را به کشورها تفهیم و القا می کنند.

وی همچنین گفت: درچند بند این بند صراحتا به استرداد مجرمین اشاره شده است بنابراین مجبور خواهیم شد با دستان خودمان فردی مثل سردار سلیمانی را به آنان تحویل بدهیم.

رائفی همچنین توضیح داده است: ما قبلا هم در لیست سیاه FATF بوده ایم مگر چه مشکلی برایمان پیش آمده بود؟ خیلی از بانکهای دنیا علاقه مند داشتن تعاملات مالی با ایران هستند و اصلا برایشان FATF اهمیتی ندارد، بلکه آنچه آنان را از تعامل مالی با ایران می ترساند تحریم های اولیه و ثانویه آمریکا است.

وی همچنین در تابستان 97 ادعا کرد که بحران جنسی جامعه را فراگرفته و مسئولین باید برای ازدواج کاری کنند. وی ادعا کرد:  زنان برای انتخاب نوع پوشش باید به این پرسش پاسخ دهند که میخواهند چگونه دیده شوند، آیا صرفا زن بودن و جنسیت را برای هویت خود انتخاب کرده اند در حالی که اسلام نمی خواهد به زن نگاه صرفا جنسی وجود داشته باشد. برخی جوانان به دلیل وجود دختران ارزان قیمت که به راحتی در دسترس هستند تعهد ازدواج را انتخاب نمی کنند و به آن تن نمی دهند. دخترانی که همه هویت خود را جنسی معرفی می کنند نهایتا بیست تا سی سال سال می توانند در عرصه تنوع طلبی مردان خریدار داشته باشند.

اما شاید مهم‌ترین ادعای او انتقادش به بازیکنان اسبق تیم ملی بود. او به علی کریمی و مهدی مهدوی کیا که در توییترشان به انتقاد از سیاست خارجه ایران پرداخته بودند اعلام کرد که بهتر است به تبلیغات تلویزیونیشان و دوغ خوردنشان بپردازند!

**رقیب سرسخت رائفی پور

جالب است بدانید که رقیب رائفی پور، نرگس کلباسی بود، فردی که در منطقه غرب ایران به بازسازی خانه‌های زلزله زدگان کرمانشاهی پرداخته و بسیاری از روستاها مانند شمشیردار الرشید را از نو بازسازی کرده است. کلباسی که بعد از تبرئه شدنش در هند به ایران بازگشت از زمان زلزله کرمانشاه تاکنون به تهران بازنگشته و خانه سازی می‌کند. کلباسی اما در نهایت گوی رقابت را به رائفی پور واگذار کرد و این نظریه پرداز توانست با آرای بالایی اینفلوئنسر برتر سال به انتخاب مخاطبان خبر فوری شود.

برچسب ها:

اجتماعی