به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، محققان دانشگاه ام آی تی سیستم جدیدی طراحی کردهاند که به کمک آن رباتها میتوانند اشیایی را که تا به حال نمی شناختهاند برداشته و جابجا کنند.
آزمایشگاه هوش مصنوعی ام آی تی و آزمایش هوش مصنوعی (CSAIL) سیستم جدیدی را ایجاد کرده است که به روباتها امکان انتخاب و رسیدگی به هر شیء را میدهد، حتی آنهایی که رباتها قبلا ندیدهاند.
در واقع این سیستم یک مغز رباتیک پیشرفته است که شناسایی ابزار و محصولات جدید را برای رباتها ممکن میکند.
تاکنون رباتها فقط قادر به کار کردن با محصولاتی بودند که برای آنها آشنا بود؛ این فناوری برای نخستین بار است که طراحی شده است.
فناوری طراحی شده توسط محققان دانشگاه ام آی تی «kPAM» نام دارد و یک نقشه راه بصری برای اشیای مختلف ترسیم میکند و با طراحی این نقشه به صورت سه بعدی، رباتها را با اشیای ناشناخته آشنا میکند.
«kPAM» دقیقتر از سایر تکنولوژیهای مشابه است؛ این فناوری پس از تشخیص تمام مختصات در یک شی تعیین میکند که ربات چگونه میتواند با آن کار کند.
محققان امیدوارند که این سیستم را به طور کامل توسعه دهند تا دستگاههایی که توسط kPAM طراحی شدهاند، بتوانند کارهای بزرگتری مانند تخلیه ماشین ظرفشویی و پاک کردن آشپزخانه انجام دهند.
آنها همچنین امیدوارند این سیستم بتواند بخشی از امور جدیتر در آینده را به رباتها آموزش دهد.
انتهای پیام/