نفوذ غیرمستقیم عربستان در صنعت ارتباطات آمریکا

به گزارش مشرق، به نظر می رسد بخش عمده نگرانی ها در خصوص ادغام شرکت های تی موبایل و اسپرینت است. شرکت هایی سرشناس در حوزه ارتباطات ایالات متحده که ادغامشان به نفوذ هرچه بیشتر کشورهای ثانویه و ثالث در ارتباطات این کشور کمک می کند.

بسیاری از نگرانی ها از روز چهارشنبه  آغاز شد یعنی زمانی که  کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده در خصوص بررسی ادغام این دو شرکت مهلت تعیین کرد.

انتخاب نوشت: یک گروه غیر انتفاعی موسوم به اتحادیه انتخاب های مصرف کنندگان، یک کمپین دیجیتالی را راه اندازی کرده  که علیه این اقدامات موضع گیری کرده است. آنان می گویند این قرارداد می تواند کشورهایی مانند عربستان سعودی، چین، آلمان و ژاپن را به شبکه های ارتباطی ایالات متحده متصل کند. بنابراین این شبکه ها با صرف هزینه و اتصال به شبکه های داخلی ارتباطی ایالات متحده بر سیستم ارتباطی این کشور نفوذ پیدا می کنند.

عمده نگرانی این نهادها به ماهیت سرمایه گذاران مرتبط است چرا که از یک سو، شرکت اسپرینت یک شبکه خارجی و میلیاردها دلار پول از حساب های غیر آمریکایی دریافت کرده است و از سوی دیگر سافت بانک در این سرمایه گذاری شراکت دارد که ارتباطات گسترده ای با عربستان دارد.

آنچه مخالفان می گویند این است که این قرارداد صراحتا قوانین حمایت از مصرف کنندگان ایالات متحده را نقض می کند. یک ائتلاف از سازمان های بزرگ و دانشمندان ارشد حوزه مخابرت علیه این ماجرا پرونده تشکیل داده اند و می گویند: این ادغام "به میزان قابل توجهی منجر به کاهش رقابت در بازار تکنولوژی های بی سیم و آسیب رساندن به مصرف کنندگان می شود.

برخی از ناظران بازار نیز معتقدند این ادغام منجر به افزایش چشمگیر قیمت ها می شود. با توجه به اعتراضات مطروحه، سازمان نظارت بر حقوق مصرف کنندگان در تلاش است تا بررسی کند آیا این ادغام ابعادی مخرب دارد و تاثیری منفی بر رقابت خواهد داشت یا خیر.

برچسب ها:

جهان