به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهای پایانی سال ۹۷ تقریبا عموم مردم مشغول مهیا شدن برای برپایی جشن سال نو هستند، عدهای در بازارها پرسه میزنند و به دنبال خرید عید هستند، برخی برنامه میهمانی و سفر عیدانه میچینند و عدهای دیگر برای دید و بازدیدهای گرم نوروزی مهیا میشوند تا این ایام را در کنار خانوادههایشان با شادی سپری کنند.
اما در این بین هستند جوانانی که فارغ از تمام دلبستگیهای دنیایی و جذابیتهای سال جدید، مهیای سفر میشوند اما سفری متفاوت!
سفری که شاید با تمام سفرهای نوروزی ایرانیان تفاوت داشته باشد. نه قرار است سر از جزایر نیلگون خلیج فارس در بیاورند و نه قرار است در ترافیکهای چند ساعته جادههای شمال اسیر شوند. این جوانان برای کمک به محرومیت زدایی، آستین همت بالا زده و از میان جمع گرم و صمیمی خانواده هایشان فرسنگ ها دور میشوند تا شادی نوروزیشان را در کنار محرومین و در دورترین مناطق کشور تقسیم کنند.
یکی از این گروههای جهادی که در ایام نوروز به مناطق محروم سفر میکنند، گروه جهادی شهید دکتر فیاض بخش است که راهی مناطق محروم و دور افتاده ترین و صعب العبور ترین روستاهای استان سیستان و بلو چستان می شود تا دیگر مردمان آن مناطق برای تامین آب مورد نیازشان مسافت های طولانی و سخت را هر زور طی نکنند و به راحتی آب سالم در دسترسشان قرار گیرد.
اجرای پروژه جهادی آب رسانی به روستاهای صعب العبور و محروم سیستان و بلوچستان
رضا بیات، فرمانده قرارگاه جهادی شهیدفیاض بخش در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه ۵ اسفند سال جاری، رصدهای نهایی برای شناسایی نیازمندیهای روستاهای محروم سیستان و بلوچستان در قالب سفری ۳ روزه انجام گرفت، بیان کرد: طبق بازده اصلی، از ۲۳ اسفند مجموعا ۳ تیم ۱۵ نفره از اصفهان، کرمانشاه، سیستان و بلو چستان و حتی پاکستان برای شروع عملیات عمرانی به این قرارگاه ملحق شدند و از اواخر اسفندماه فعالیتهای عمرانی در روستاهای مذکور رسما آغاز شده است.
وی ادامه داد: اولین مرحله اجرای این پروژه جهادی، عملیات بهسازی چشمه ( احداث سد آبگیری)، انتقال خط لوله به مسافت ۱۴کیلومتر همراه با احداث مخزن ذخیره، لولهکشی داخلی در روستای سیسرک بن بخش آهوران شهرستان نیک شهر با همیاری سپاه آن منطقه انجام می گیرد و در گام بعدی، عملیات بهسازی چشمه همراه با انتقال خط لوله به مسافت ۵۰۰ متردر روستای کوائیکور شهرستان سرباز که ۳۰ کیلومتر با پاکستان فاصله دارد، انجام می گیرد.
بیات گفت: پس از دو روستای ذکر شده، در ادامه این پروژه به سراغ روستاهای حسن آباد کوهوند شهرستان سرباز و روستای موشوخاند میرویم که در روستای اول عملیات بهسازی چشمه، انتقال خط لوله به مساحت ۳ هزارو ۲۵۰ متر، استقرار مخزن ذخیره آب و در روستای دوم، تکمیل خط انتقال لوله به مسافت ۵۰۰ متر انجام می شود.
حرکت جهادی برای اجرای یکی از مهمترین محورهای بیانیه گام دوم
فرمانده قرارگاه جهادی شهید فیاض بخش با بیان اینکه محرومیت زدایی و استفاده از ظرفیتهای جهادی یکی از مهمترین محورهای مورد تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم است، افزود: این بیانیه به خوبی نشان میدهد که محرومیت زدایی حد و مرزی ندارد و برای تحقق آن باید بسیاری از خطرات و سختیها را هم به جان خرید و خستگی را به خود راه نداد و درواقع طبق آن جمله معروف، استراحت بماند بعد از شهادت، به همین منظور اینبار به سراغ ۴ روستای صعب العبوری رفته ایم که سالها است مردمانش از نعمت دسترسی به آب آشامیدنی سالم محرومند، روستاهایی که برای انتقال خط لوله آب به یکی از آنها باید اصلی نرین مراحلش به شکل صخره نوردی تیمی بدون استفاده از هیچگونه ماشین آلاتی انجام شود.
وی یادآور شد: بازده اصلی عملیات عمرانی این پروزه جهادی در ۵ فروردین سال نو به اتمام می رسد ولی حجم کار از ادامه آن تا ۱۷ الی ۱۸ فروردین ۹۸ حکایت دارد.
این فرمانده جهادی در پایان تاکید کرد: عزم جهادی هیچ مرز و محدودیتی نمیشناسد، فقط کافیاست عاشق کمک به محرومین و محرومیت زدایی باشید.
انتهای پیام /