حجتالاسلام حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد جایگاه اخلاقی و سیاسی و معنویت در بین سیاستمداران که از موضوعات بیانیه گام دوم انقلاب محسوب میشود،گفت: به طور مکرر در کتاب نهج البلاغه امیرمومنان درباره این موضوع سخن گفته شده است که این مسئله در بیانیه گام دوم نیز پرداخته شده است و باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: امیرالمومنین در کتاب نهج البلاغه در توصیههایی بیان کردهاند که چگونه با مردم برخورد کنیم و چقدر رافت داشته باشیم و چگونه در مسایل عقیدتی شجاعانه رفتار کنیم و همه مسئولان به زیر دستانشان پاسخی منطقی و اخلاقی و با رافت و مهربانی با حوصله سعه صدر با مردم برخورد کنند.
حجتالاسلام ابراهیمی در خصوص پاسخ به وظیفه حکومتها برای رشد اخلاق و معنویت در جامعه گفت: معتقدم که باید به دستورات اسلامی دقیقا عمل کنند و اگر سیره پیامبر و اهل بیت احیا و رعایت شود و طرز برخورد با مردم را یاد بگیرند.
عضو جامعه روحانیت ارزیابی خود را در مورد معیارهای اخلاقی و سیاسی گفت: ما مسلمانیم و همه این مسائل در سیره پیامبر و اهل بیت بیان شده است و مسئولان باید کاملا به شیوه پیامبر و اهل بیت دقت کنند و به متون قرآن توجه کنند و به آنچه گفته شده است عمل کنند و این بهترین روش کسب اخلاق فاضله است.
وی با بیان اینکه اخلاق اختیاری و اکتسابی است و در ذات افراد نیست، خاطرنشان کرد: باید خود را به اخلاق الهی وادار کرد و هر فرد میتواند اخلاق خوب یا بد داشته باشد و هر فرد میتواند زندگی خود را آسان یا سخت تغیر دهد و باید تاریخ زندگی همه علما، فضلا، دانشمندان و بزرگان خوانده شود و ببیند چه کسی در ادارهی کشور موفق بوده است و این اخلاقها را میتوان از روشها و منشهای افراد دیگر بدست آورد و بهترین منبع سیره پیامبر اکرم (ص) است.
حجتالاسلام ابراهیمی در پایان تاکید کرد: من معتقدم عهدنامه امیرمومان به مالک اشتر را بخوانند و امیرمومنان بهترین مجموعه اخلاقی را برای مالک اشتر بیان کرده اند و هر کسی در حکومت است و یا میخواهد نقشی داشته باشد، باید این عهد نامه را مرور کند و برای دقت بیشتر وصیت نامه امیرمومنان به امام حسن مجتبی را بخوانند وهمه اخلاق در صفات متقین که امیرمومنان برای افراد با تقوا بیان کردهاند، اینها میتوانند آدم را تغییر بدهد.
انتهای پیام/