به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبرمختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز اظهار داشت: نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی در تعطیلات نوروزی در استان البرز تشدید شده است.
وی افزود: طی بازرسی از واحدهای صنفی و واحدهای رستوران در استان تعداد 10 واحد رستوران به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی و استفاده از اقلام فاسد تعطیل شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز با بیان اینکه از این افراد گوشت، مرغ و اقلام فاسد غیر قابل مصرف کشف شده است، گفت: تاکنون 2 تن از این فرآوردههای خام دامی که قابلیت مصرف نداشته معدوم و برای متخلفین پروانه تخلف صادر شده است.
انتهای پیام/