دردی روی زمین بدتر از «تنها شدن» نیست

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: امروز پنج‌شنبه هشتم فروردین ماه است؛ روزهای پنج‌شنبه متعلق به درگذشتگان است و امروز می‌خواهیم یادی کنیم از عزیزانی که کنارمان بودند و دیگر نیستند.

یادی کنیم از پدران، مادران، خواهران و برادران دوست‌داشتنی که جایشان در گوشه گوشه خانه‌هایمان خالیست و با یادآوری نبودشان، قلبمان فشرده می‌شود و ناخودآگاه قطرات اشک بر گونه‌هایمان می‌لغزند.

امروز یادی می‌کنیم از کسانی که تا همین چند روز پیش در کنارمان بودند اما حوادث مختلف چون سیل، تصادف و بیماری، آنها را از ما جدا کرد و غم را به خانه قلبمان نشاند.

امروز به یاد تمام درگذشتگان حادثه سیل اخیر در استان‌های کشور هستیم به ویژه محمود حقیقت کارشناس آموزش و پرورش و فرزندش یاسین حقیقت که در حادثه سیل شیراز درگذشتند. 

یاد می‌کنیم از تمام افرادی که در سال گذشته دچار مرگ مغزی شدند و اعضای بدنشان به بیماران نیازمند عضو پیوند داده شد.

امروز یادی می‌کنیم از 4 کودک فوت شده در تلخ‌ترین حادثه آموزش و پرورش کشورمان در سال 97؛ از مونا خسروپرست، صبا عربی، یکتا میرشکار و مریم نوکندی که در حادثه غم‌انگیز و دردناک آتش‌سوزی مدرسه غیردولتی اسوه حسنه زاهدان، آسمانی شدند.

* خداحافظی در نخستین روزهای فروردین 97

جعفر افقهی سرپرست اسبق شورای عالی آموزش و پرورش فروردین ماه سال 97 درگذشت.

* به یاد استاد اخلاق

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر موسوی حسینی، استاد اخلاق که مردم او را با برنامه تلویزیونی «اخلاق در خانواده» می‌شناختند، عصر روز 31 خرداد ماه 97 در سن 79 سالگی به علت عارضه قلبی، دار فانی را وداع گفت.

استاد فقید حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی حسینی سومین مدیرکل آموزش و پرورش تهران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز بود.

* خالق کارت‌های صدآفرین هم رفت

صادق صندوقی نقاش و تصویرگر کتب درسی و خالق کارت‌های صدآفرین، شب هنگام چهارشنبه 31 مردادماه 97 به دیار باقی شتافت. 

* درگذشت پیشکسوت تعلیم و تربیت

حسین خوشنویسان، معلم نمونه و پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت شهریور ماه امسال درگذشت.

* درگذشت نخستین مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تألیف کتب درسی فنی‌وحرفه‌ای

عزیز خوشینی «نخستین مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تألیف کتب درسی فنی و حرفه‌ای پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران» و  پیشکسوت آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای، آذرماه امسال درگذشت.

* وداع با چهره ماندگار معماری ایران

 

استاد زمرشیدی متولد 5 فروردین ماه 1318 در مشهد مقدس بود؛ رشته تخصصی وی معماری سنتی بود و مرمتگر آثار باستانی خراسان همچون بقعه خواجه ربیع و گنبد سبز در مشهد، بارگاه امام زاده محمد محروق و مقبره شیخ عطار در نیشابور، بنای شیخ احمد جامی در تربت جام و ... بود.

وی مؤلف 24 جلد کتاب‌های درسی رشته عمران، مؤلف 12 جلد کتاب‌ معماری، مؤلف 69 مقاله، پدیدآورنده 30 تابلو از هنرهای قدسی و الهی، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، عضو فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، دارنده نشان دانش، استاد نمونه و ممتاز کشور، چهره ماندگار معماری جمهوری اسلامی ایران و منتخب برگزیده خادمان قرآن برگزیده «معلم ماندگار ایران» بود؛ استاد حسین زمرشیدی، 16 بهمن ماه 97 در سن 79 سالگی درگذشت.

* دردی روی زمین بدتر از «تنها شدن» نیست

آنها رفتند و رفتنشان خیلی سخت است اما بازماندگانشان تنها شدند؛ کسانی که رفتگان، پشت و پناه آنها بودند و تکیه‌گاهشان را از دست دادند؛ در ایام نوروز، بازماندگان را تنها نگذاریم و در کنارشان باشیم تا بار غمی که در سینه‌شان دارند، کمی سبک شود.

روح تمام درگذشتگان شاد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی