وی در گفتوگو با پاسبانان اظهار داشت: نگرانیها درباره حضور داعش در افغانستان وجود دارد و در واقع این پدیده توسط پاکستان مدیریت میشود.
سلین خاطرنشان کرد که در سال 2010 ارتش پاکستان در مناطق «اورکزی» و «خیبر پختونخوا» عملیات نظامی را علیه «تحریک طالبان پاکستان» راه اندازی کرد و اکنون این گروه در مناطقی از ولایت ننگرهار مهاجر شده است. در واقع این عملکرد تاکتیکی ارتش پاکستان ایجاد بنیادهای جدیدی برای داعش بود.
بیشتر بخوانید:
داعش مسئولیت انفجار در کابل را به عهده گرفت
داعش به پایان خلافت خود اعتراف کرد
«عتیق الله امرخیل» ژنرال بازنشسته افغانستان نیز چندی قبل با اشاره به نقش مخرب آمریکا در این کشور تصریح کرد که نیروهای آمریکایی از پنج سال گذشته تاکنون روند انتقال و حمایت از داعش به شمال افغانستان توسط بالگردهای نظامی را آغاز کردهاند.
حتی فرماندهان طالبان در شمال افغانستان نیز میگویند: عملیات آنها علیه داعش و پاکسازی این مناطق از حضور آنها با پیشرفتهای زیادی همراه بود که یکباره ورق برمیگردد.
آمریکاییها با انجام عملیات هوایی مناطق حضور افراد گروه طالبان را بمباران کردند و پس از آن بالگردهای ارتش افغانستان در شهرستان درزاب حاضر شدند و رهبران ارشد داعش را به مناطق امن منتقل کردند.
با این حال، برخلاف بزرگنمایی که آمریکاییها درباره قدرت داعش در افغانستان و هسته سخت آن، به نمایش می گذارند اما این گروه تروریستی، هنوز به اندازه سایر گروههای تروریستی ریشهدار نیست و البته سر در اتاقهای فکر و سازمانهای اطلاعاتی غربی، اسرائیلی، عربی و پاکستانی دارند.