نوروز امسال در جاده‌ها چه گذشت؟/ ۳۰ کیلومتری شهرها باز هم قربانی گرفتند/ ۱۰ درصد تصادفات جرحی و فوتی را موتور سیکلت‌ها ایجاد کردند

filemanager/6/ejtemaee/111111
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا در گفتگو با خبرفوری از تصادفات جاده‌ای در نوروز امسال گفت.

نوروز و بازار داغ سفرهایش به پایان رسید، سفرهایی که همه ساله پر است از آسیب و تصادف. بازگشت از سفرهای نوروزی اما از روز گذشته آغاز شده و بازهم احتمال تصادفات بالاست. تصادفاتی که اگر حتی آسیب جانی نداشته باشد، عمری بهار را با خاطره تلخ در ذهن تداعی می‌کند. سرهنگ عین الله جهانی، معاونت اجتماعی پلیس راهور ناجا اما در این میان از وضعیت جاده‌ها در نوروز گذشته گفت و توصیه‌هایی به رانندگان داشت.  

سرهنگ عین الله جهانی درباره میزان تصادفات در نوروز گذشته به خبرنگار اجتماعی خبر فوری گفت : شعار ما پرهیز از خطر، آرامش در سفر است، اما بدلیل آبگرفتگی معابر و لغزندگی جاده‌ها از مردم خواستیم از سفر پرهیز کنند تا آمار تصادفات جاده‌ای پایین بیاید.
وی تاکید کرد: طبیعی است که وقوع سیل و شرایط نامناسب جوی باعث افزایش میزان تصادفات خواهد شد.

بیشترین ساعات تصادفات فوتی و جرحی ساعات بین ۱۲ تا ۱۶ بعد از ظهر و علت آن هم خستگی رانندگان بود

وی درباره بیشترین نواحی تصادف خیز در شهر تصریح کرد: ۶۳ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها جز نقاط حادثه خیز هستند که منجر به تصادفات زیادی می‌شوند. دلیل تصادفات در این منطقه هم بیشتر بدلیل خستگی رانندگان و ساخت و سازهای غیر قانونی است.
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا همچنین درباره میزان تصادفات موتور سیکلت‌ها گفت: ۱۰ درصد از تصادفات ما مربوط به موتور سیکلت‌ها در حاشیه ۳۰ کیلومتری شهرها بود. اغلب تصادفات موتورها تهدید جرحی یا فوتی هستند.
جهانی درباره بیشترین خطای رانندگی در جاده‌ها که منجر به تصادف می‌شود نیز تصریح کرد: ۴۳ درصد از تصادفات جاده‌ای ما واژگونی خودرو بود که این واژگونی ریشه در سرعت و سبقت غیر مجاز دارد.


وی همچنین تاکید کرد: ۲۰ درصد تصادفات جاده‌ای امسال هم از نوع انحراف به چپ بود.
وی بیشترین ساعات تصادفات را ظهرها اعلام کرد و افزود: بیشترین ساعات تصادفات فوتی و جرحی ساعات بین ۱۲ تا ۱۶ بعد از ظهر و علت آن هم خستگی رانندگان بود٬ در این موارد توصیه می‌شود که رانندگان در آن ساعات اندکی را به استراحت اختصاص دهند تا رخوت باعث تصادفات فوتی و جرحی نشود. 
جهانی اما در پایان استان‌هایی که بیشترین میزان تصادف را داشتند اعلام کرد و ادامه داد: کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی، خراسان جنوبی و کردستان استان‌هایی بودند که میزان تصادفات جاده‌ای در آن‌ها نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کردند.

برچسب ها:

اجتماعی