مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل

برترین ها - سهیل بالینی: تا چند سال قبل شنیدن واژه موبایل یا تبلت چینی، به معنی بی‌کیفیت بودن آن محصول بود. بخشی از این موضوع به عهده شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل و تبلت بود که اغلب محصولاتی فاقد استاندارد را به بازار ارائه می‌دادند و بخشی دیگر به عهده واردکنندگان ایرانی بود که محصولات بی‌کیفیت چینی را به بازار فناوری ایران ارائه می‌کردند.

با گذشت زمان و ورود شرکت‌های بزرگ چینی به بازار جهانی، این کشور و محصولات آن به نمادی از نوآوری و کیفیت تبدیل شدند. چندین شرکت بزرگ چینی تولیدکننده موبایل با بزرگانی مانند اپل و سامسونگ رقابت می‌کنند و البته در بازار ایران هم چینی‌ها کم‌کم بار منفی خود را از دست می‌دهند. ما در برترین‌ها نگاهی خواهیم داشت به بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده موبایل از کشور چین که در بازار ایران امکان تهیه محصولات آن‌ها وجود دارد.

هواوی (Huawei)

با مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل آشنا شوید

بزرگ‌ترین شرکت فناوری ارتباطات در جهان در سال ۱۹۸۷ در شنزن چین پایه‌گذاری شد. این شرکت که بیش از ۳۰ سال قدمت دارد در اغلب شاخه‌های فناوری ارتباطات از جمله تولید سیستم‌های مخابراتی و موبایل فعالیت دارد. در سال ۲۰۱۸ هواوی نزدیک به ۱۸۸ هزار کارمند را در استخدام خود داشته و در ۲۰ کشور جهان از جمله ایران، به فعالیت مستقیم مشغول است.

موبایل‌ها و تبلت‌های تولیدی شرکت هواوی از کیفیت متوسط رو به بالا برخوردارند و در زمینه نوآوری از جمله پیشروترین تولیدات تلفن همراه به‌حساب می‌آیند. گارانتی محصولات هواوی در ایران به خوبی و سرعت انجام می‌شود و امکان خرید محصولات این شرکت در اغلب فروشگاه‌های آنلاین و فیزیکی وجود دارد.

محصولات ارزان‌قیمت هواوی معمولاً با کیفیتی پایین به بازار ارائه می‌شوند، اما پرچم‌داران تولیدی هواوی بسیار با کیفیت و مقاوم هستند. هواوی در چند سال اخیر گوشی‌های اختصاصی عکاسی را نیز به بازار ارائه داده که به محبوبیتی زیاد در بازار ایران دست یافته است.


لنوو (Lenovo)

با مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل آشنا شوید

لنوو از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده موبایل، تبلت، لپ‌تاپ و تجهیزات جانبی جهان به حساب می‌آید. این شرکت در سال ۱۹۸۴ و با نام لجند در شهر پکن پایه‌گذاری شد و در سال ۲۰۰۳ با تلاش برای ورود به بازار جهانی به لنوو تغییر نام داد.

لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌های این شرکت به در انواع مختلف در بازار ایران قابل تهیه هستند، اما در زمینه فروش تلفن همراه حضوری ضعیف‌تر را از این شرکت شاهد هستیم. کیفیت تولیدی محصولات لنوو در حد متوسط قرار دارد و نمی‌توان تولیدات این شرکت را از محصولات خاص و با کیفیت بالا به‌حساب آورد. البته در بین تولیدات این شرکت، محصولاتی موفق مانند سری لپ‌تاپ‌های یوگا وجود دارد که در ایران به محبوبیتی بالا رسیده است.

درصورتی‌که قصد خرید موبایلی با برند لنوو را دارید بهتر است به شرکت گارانتی کننده و خدمات پس از فروش ارائه‌شده در زمان خرید دقت کنید. مشکلات سخت‌افزاری زیادی در محصولات ارزان‌قیمت لنوو مشاهده می‌شود که باید با یک شرکت گارانتی پشتیبانی شود.


شیائومی (Xiaomi)

با مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل آشنا شوید

شیائومی در آغاز یک گروه نرم‌افزاری چینی بود که رام‌های دستی و غیررسمی را برای گوشی‌های مختلف ارائه می‌داد. این گروه بعد‌ها به یک شرکت کوچک تولید موبایل از شهر پکن تبدیل شد تا فروش محصولات نه‌چندان با کیفیت خود را در چین آغاز کند. با استخدام مدیران بزرگ و مشهور از کشور آمریکا شیائومی خیلی زود از تولید محصولات متوسط و بی‌کیفیت دست کشید و در طول چند سال به یک غول فناوری بین‌المللی تبدیل شد.

حالا با گذشت ۸ سال از آغاز به‌کار این شرکت، شیائومی در اغلب کشور‌های بزرگ و کوچک جهان از جمله ایران حضوری موفق دارد و محصولاتی مختلف و بسیار نوآورانه را به فروش می‌رساند. کیفیت محصولات تولیدی شرکت شیائومی بسیار بالا است، تا حدی که در هند به محصولات این شرکت لقب «جان سخت» را اهدا کرده‌اند. در سال‌های اخیر شیائومی پا را فراتر از تولید موبایل گذاشته و تبلت، ساعت هوشمند، عینک و حتی تولید تلویزیون را نیز در دستور کار قرار داده است.

امکان تهیه اغلب محصولات شرکت شیائومی در بازار ایران وجود دارد. شرکت‌های مختلفی به گارانتی محصولات شیائومی مشغول هستند. محبوبیت محصولات شیائومی در ایران روزبه‌روز افزایش می‌یابد، به حدی که در سال‌های آینده این شرکت به سهم بالایی از بازار فناوری ایران دست خواهد یافت.


وان پلاس (OnePlus)

با مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل آشنا شوید

وان پلاس یک شرکت اختصاصی تولید موبایل است که در شهر شنزن پایه‌گذاری شده و پس از ۵ سال به شهرت جهانی رسیده است. بدون شک این شرکت باکیفیت‌ترین تولیدکننده موبایل در کشور چین است. محصولات وان‌پلاس از نظر کیفیت با پرچم‌داران شرکت اپل، سامسونگ و هواوی رقابت می‌کنند و در بسیاری از بررسی‌های تخصصی در رده‌ای بالاتر قرار می‌گیرند.

تلاش این شرکت از سال اول تاکنون بر این بوده تا به بازار فناوری اثبات کند که می‌شود محصولاتی بسیار با کیفیت را با قیمتی ارزان‌تر به بازار ارائه کرد. وان پلاس برخلاف دیگر شرکت‌های چینی، و با کپی‌برداری از شرکت اپل، سالانه تنها یک یا دو محصول را به بازار معرفی می‌کند. محصولات وان پلاس تا ۶ سال از پشتیبانی نرم‌افزاری برخوردارند که نکته‌ای بسیار مثبت برای کاربران به‌حساب می‌آید.

متأسفانه موبایل‌های تولیدی شرکت وان پلاس در ایران به‌صورت جامع به فروش نمی‌رسند. هرچند تعدادی از وب‌سایت‌های فروش آنلاین، به‌صورت محدود واردات این گوشی‌ها را در دستور کار خود قرار داده‌اند. مشکلات سخت‌افزاری در محصولات وان پلاس بسیار نادر است، اما به‌طورکلی پیدا کردن لوازم جانبی برای این گوشی‌ها چندان کار ساده‌ای نیست.


اوپو الکترونیکس (Oppo Electronics)

با مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل آشنا شوید

اوپو از شرکت‌های کم‌وبیش قدیمی تولیدکننده محصولات الکترونیکی است که حدود ۲۰ سال پیش در چین آغاز به فعالیت کرد. این شرکت در سال ۲۰۱۶ به بزرگ‌ترین تولیدکننده موبایل در چین و هشتمین شرکت سازنده گوشی در جهان تبدیل شد.

محصولات اوپو از کیفیتی متوسط برخوردارند و معمولاً با قیمتی پایین‌تر از پرچم‌داران شرکت‌های دیگر به فروش می‌رسند. اوپو رقیب مستقیم وان پلاس و شیائومی در تولید گوشی‌های قدرتمند و ارزان‌قیمت است. خرید محصولات اوپو در ایران درست مثل شرکت رقیب، به‌سختی انجام می‌شود. هرچند فروشگاه‌های اینترنتی، تعدادی از گوشی‌های تولیدی این شرکت را به فروش می‌رسانند، اما خدمات پس از فروش با کیفیتی برای محصولات اوپو وجود ندارد.


میزو (Meizu)

با مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل آشنا شوید

شرکت میزو در سال ۲۰۰۳ در چین شروع به فعالیت کرد و اکنون پس از گذشت نزدیک با ۱۵ سال با بیش از ۲۰۰۰ کارمند به تولید موبایل و تبلت مشغول است. میزو تا سال ۲۰۱۶ با نوکیا در زمینه تولیدات فناوری همکاری می‌کرد، اما پس از این سال محصولات اختصاصی و بسیار با کیفیت خود را روانه بازار کرد.

میزو همیشه نگاهی پیشرو به تولید موبایل دارد. این شرکت از معدود شرکت‌هایی بود که به نسخه موبایل اوبونتو علاقه نشان داد. هرچند این اقدام با شکست مواجه شد، اما می‌توان برنامه‌ریزی این شرکت برای پشتیبانی از فناوری‌های جدید را تحسین کرد. محصولات میزو در بازار ایران فروش بالایی ندارند و معمولاً با قیمتی بالاتر از قیمت جهانی به فروش می‌رسند.


دیگر شرکت‌ها

با مشهورترین شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل آشنا شوید

شرکت‌های بزرگ و کوچک دیگری در چین مشغول تولید موبایل و تبلت هستند که در بازار ایران حضوری موفق ندارند. محصولات شرکت ZTE که نهمین شرکت بزرگ چین است در تعدادی از فروشگاه‌های آنلاین به فروش می‌رسند که البته از کیفیتی متوسط برخوردار هستند.

تکنو هم از دیگر شرکت‌هایی است که تعدادی از گوشی‌هایش را می‌شود در بازار ایران پیدا کرد. این شرکت در اغلب موارد به تولید و فروش گوشی‌های ارزان‌قیمت مشغول است.

ویوو از شرکت‌های بسیار خوب چینی است که می‌توانست مثل شیائومی در بازار ایران موفق باشد، اما هنوز نتوانسته جای خود را بین ایرانیان پیدا کند. محصولات ویوو به‌صورت سفارشی از چین به ایران وارد می‌شوند و خدمات پس از فروش برای این گوشی‌ها نیز موضوعی کم‌وبیش غیرممکن است.

در زمینه تولید تبلت نیز شرکت‌هایی مثل تکلست و کیوب در بازار ایران حضوری نامحسوس دارند. محصولات این دو شرکت بسیار باکیفیت هستند و می‌توانند بخشی از بازار تبلت‌های ویندوزی و اندرویدی ایران را در دست بگیرند.

با توجه به شرایط موجود از نظر گارانتی و البته سادگی در خرید، اگر به خرید یک محصول پرچم‌دار و قدرتمند از کشور چین علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم تا نگاهی به آخرین محصولات شرکت‌های شیائومی و وان پلاس بیندازید. اگر گارانتی برای شما اهمیت زیادی دارد، هواوی بهترین گزینه پیش رو خواهد بود. دیگر شرکت‌های معرفی‌شده نیز از محصولاتی با کیفیت برخوردار هستند که می‌توان با هزینه‌ای کمتر این تولیدات را تهیه کرد.

برچسب ها:

تکنولوژی