هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف «چغاله بادام»

5caa4439e95c1_2019-04-07_23-10
مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو درباره خوردن نوبرانه‌های بهاری مانند چغاله‌بادام هشدار داد.

جعفری اظهار کرد: چغاله بادام، گوجه سبز، زردآلو و توت فرنگی همگی میوه‌های مغذی هستند، اما پوست آن‌ها ممکن است به سموم کشاورزی و برخی حاوی میکروب‌های آلوده باشد.

وی تصریح کرد: از آنجایی که میوه‌های بهاری، برخلاف میوه‌های زمستانی، معمولا با پوست مصرف می‌شوند، باید قبل از مصرف شسته و با محلول گندزدا به خوبی ضدعفونی شوند.

برچسب ها:

اجتماعی