به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون درمان وزارت بهداشت و رئیس جمعیت هلال احمر امشب ۱۸ فروردین ماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی چگونگی توزیع کمک ها در مناطق سیل زده پرداختند .
علی اصغر پیوندی رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه شهر پلدختر ،معمولان و آق قلا را به زون های مختلف تقسیم کرده ایم گفت : امدادگران ما خانه به خانه میروند تا از نیازهای مردم مطلع شود البته این امر زمانبر است.
وی با اشاره به اینکه امدادگران ما خانه به خانه و بر اساس منطقه بندی صورت گرفته به منظور انجام وظیفه مراجعه میکنند افزود: دفترچه ای در این رابطه در نظر گرفته شده است تا نیازهای مردم در آن ثبت شود لذا بر اساس کد ملی سرپرست خانوار نیازها ثبت می شود.
رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد : ما اقلام مورد نیاز مردم را به ارتش ،گروه های مردمی امام رضا و سایر مراکز می دهیم و آنها با توجه به تقسیم بندی صورت گرفته کار را دنبال می کند تا اقلام زیستی و امدادی به خوبی توزیع شود .
پیوندی با اشاره به اینکه ۲ هزار شهر ، روستا و جاده درگیر سیل شدهاند گفت:به ۲۸۰ هزار نفر نیز امداد رسانی کرده ایم و برای صد و هفت هزار نفر اسکان اضطراری در نظر گرفتیم ،هلال احمر با ۶ فروند هلیکوپتر در لرستان و ۶۰۰ ساعت سوتی پرواز انجام داده است لذا برنامه های ما نیز همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه بحران نیازمند تعاملی چند گروهی است لذا همه با هم باید اقدام کنند گفت: هلال احمر به تنهایی نمیتواند مشکلات را حل کند لذا قانون مدیریت بحران در مجلس به تصویب رسیده است به طوری که وظیفه دستگاهها کاملا مشخص است.
وی با اشاره به این که یک پک یک ماهه و ۷۲ ساعته برای سیل زدگان مشخص شده است گفت: تجربه ۹۵ ساله هلال احمر نشان از کارنامه درخشان این سازمان است، ۱۵۰ روستا در خوزستان تخلیه شده است به طوری که مردم باید به هشدارها توجه کنند، ۶۰ هزار میلیارد ریال خسارت به استانهای گلستان، مازندران، ایلام، لرستان و خوزستان وارد شده است و ۷۰ تن از هموطنانمان نیز از دست رفتند، از مردم درخواست میکنیم تا به هلال احمر و کمیته امداد کمک کند، مردم مطمئن باشند که کمک هایشان به دست مردم میرسد.