سرطانی های سیگاری سالانه 3.4 میلیارد دلار هزینه به اقتصاد آمریکا تحمیل می کنند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مدیکال نیوز، نتایج یک بررسی که به تازگی در آمریکا انجام شده نشان می دهد، سرطانی های سیگاری در این کشور سالانه هزینه ای کلان و بالغ بر 3.4 میلیارد دلار را بر اقتصاد این کشور تحمیل می کنند.

 تحقیقاتی که مرکز Hollings Cancer در این زمینه انجام داده، حاکیست افراد سیگاری روند درمان بیماری سرطان را با مشکلات و پیچیدگی های بیشتری مواجه می کنند و همین مساله موجب می شود تا هزینه درمان این افراد بالاتر از سرطانی های دیگری باشد که به کشیدن سیگار عادت ندارند.

بر همین اساس اگر افراد سرطانی به سیگار کشیدن خود ادامه دهند هزینه های سنگینی را به نظام بهداشت و درمان تحمیل می کنند. البته این مشکل محدود به آمریکا نیست و دیگر کشورهای جهان هم با مشکل مذکور دست به گریبان هستند. اما در بسیاری از این کشورها اطلاعات دقیقی در این زمینه وجود ندارد.

از سوی دیگر تداوم مصرف سیگار بعد از تشخیص سرطان در یک فرد ممکن است موجب شود یک فرد قبل از مرگ به خاطر ابتلا به سرطان به خاطر بیماری های دیگری جان خود را از دست دهد. از همین رو پزشکان همیشه به بیماران مبتلا به سرطان توصیه می کنند که هر چه سریع تر این رفتار ناپسند خود را ترک کنند.

بر همین اساس هزینه اضافی تحمیل شده به هر فرد سرطانی سیگاری در حدود 11 هزار دلار است. در این مطالعه به هزینه های جانبی ناشی از مصرف سیگار توسط افراد سرطانی و از جمله افزایش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، وقوع سکته قلبی و غیره توجهی نشده است. بنابراین، ارقام یادشده می تواند حتی بیشتر باشد.

انتهای پیام/