واریز زودهنگام مستمری به روستاییان و عشایر/پرداخت حق بیمه از سوی دولت

سوگند سهیلی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت روستاییان و عشایر بیمه شده که گرفتار سیل‌ شده‌اند گفت: روز گذشته جلسه‌ای با شورای مدیران در این خصوص داشتیم و نامه‌ای به استان‌هایی که درگیر سیل هستند ارسال کردیم و از ستاد بحران استانی خواهش کردیم که لیست مناطقی که درگیر سیل هستند را به ما بدهند و ما از طریق این آدرس به بیمه‌شده‌هایمان برسیم  و ببینیم که وضعیت به چه صورت است.

وی افزود: متاسفانه تا این لحظه اطلاعات به ما داده نشده و قرار شده تا پایان امروز اطلاعات بیمه شده های گرفتار در سیلاب را به ما بدهند و ما هم به IT بدهیم.

مدیرکل تعهدات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر گفت: با داشتن اطلاعات آماری می توانیم به طور مثال بفهیم در شهرستان پلدختر چندنفر بیمه شده داریم یا در استان گلستان همه مناطق درگیر سیل نیستند و فقط برخی از روستاها درگیر هستند.

سهیلی افزود: مدیر استان ما باید با ستاد بحران استان هماهنگ می‌شد و در آیین‌نامه ما هم نوشته که  هر قدمی که در خصوص بحث بیمه بیکاری یا پرداخت حق بیمه آنها در زمان‌های بحرانی انجام دهیم ابتدا باید آن مناطقی که درگیر موضوع و حادثه دیده‌اند را مراجع ذیصلاح کتباً به ما اعلام کنند.

وی ادامه داد: این درحالی است که در این مناطق همه درگیر هستند حتی استان ما و همکاران ما در دفتر استانی همه در این 10 تا 12 روز بسیج شدند و به مردم کمک می‌کردند به همین دلیل گزارش مکتوبی نمی‌توانستند از ستاد بحران بگیرند و وضعیت طوری نبود که بتوانند مکاتبه‌ای داشته باشند و استانداری آن را تأیید کند که این مناطق درگیر سیل هستند.

مدیرکل تعهدات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر گفت: هر چه می‌شنویم و می‌بینیم الان همان چیزهایی است که در رسانه‌ها می‌گویند. منتها ما اگر بخواهیم قدمی برداریم قطعا براساس تکلیف آیین‌نامه‌مان طبق ماده 8 است.

سهیلی تصریح کرد: بعد از اینکه مراجع ذیصلاح مناطق سیل‌زده را مشخص کردند و به تأیید رساندند قانون مکلف کرده که ما آمار را به دولت بدهیم و دولت حق بیمه متعلقه‌ای که خود بیمه شده باید بپردازد یعنی آن 5 درصد را دولت به عهده بگیرد و بپردازد.

وی افزود: البته همه اینها منوط به این است که ستاد بحران استان‌ها که تحت‌نظر خود استانداری کار می‌کند ابتدا وارد عمل شوند و لیست این افراد را به ما بدهند.

 

مدیرکل تعهدات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر گفت: به هر جهت تکلیف ما معافیت اینها از پرداخت 5 درصدی حق بیمه‌شده‌شان است و این تکلیف از ما ساقط نمی‌شود. قطعاً ما به تکلیف مان در ماده 8 آیین‌نامه عمل خواهیم کرد منتها بعد از تأیید مراجع ذیصلاح.

سهیلی از پرداخت مستمری فروردین ماه بیمه شدگان این صندوق خبر داد و گفت: قرار شده به عنوان کمک به سیل زدگان این مستمری را زودتر واریز می‌کنیم و پیگیری می‌کنیم که در صورت نیاز هرکمکی که بتوانیم به بیمه‌شدگانمان ارائه دهیم.

وی در مورد میزان کمک نقدی به این سیل زدگان گفت: روی مبلغ ‌آن هنوز صحبتی نشده چراکه همه اینها نیازمند دریافت مجوز از هیأت امنا و هیأت مدیره است.

سهیلی افزود: قرار شده  این افراد را شناسایی کنیم و بگوییم که مثلاً در پلدختر چند نفر بیمه‌شده داریم، خودمان حدسمان این است که آنهایی که درگیر هستند اعم از مستمری‌بگیر و بیمه‌شده عددشان خیلی بالا نیست با توجه به مناطقی که درگیر سیل هستند.

وی افزود:فعلا  مشکل اصلی سیل زدگان تأمین معیشت روزانه است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی