غذایی که ریسک ابتلا به آسم را تا ۷۰ درصد کاهش می‌دهد

5cab2caac7a31_2019-04-08_15-42
نتایج مطالعات نشان می‌دهد مصرف روغن ماهی که سرشار از اسیدهای چرب اُمگا۳ است می تواند ریسک ابتلا به آسم را تا ۷۰ درصد کاهش دهد.

روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶ است که نقش مهمی در رشد و عملکرد عادی مغز و سیستم عصبی مرکزی دارد.

«آندراس لوپاتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز کوک استرالیا، در این باره می‌گوید: «برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغن‌های دریایی با کاهش قابل توجه ریسک ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا ۶۲ درصد مرتبط هستند، درحالیکه مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغن‌های گیاهی با افزایش ریسک ابتلاء به آسم تا ۶۷ درصد مرتبط است.»

حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری آسم هستند و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر به دلیل این بیماری می‌میرند.

لوپاتا در ادامه می‌افزاید: «حتی با وجود احتمال وجود آلاینده‌های نظیر جیوه در برخی از ماهی‌ها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب ارزشمندتر از ریسک‌های احتمالی آن است.»

در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۴۲ نفر را که در کارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی کار می‌کردند بررسی کردند.

برچسب ها:

اجتماعی