خواص فلفل تند / کند شدن روند گسترش سرطان ریه با مصرف فلفل تند

5cad95d531638_2019-04-10_11-35
مطالعات جدید نشان داده که ترکیب «کپسایسین» موجود در فلفل تند، که علت اصلی تند بودن آن است میتواند به کاهش گسترش سلول‌های سرطان ریه کمک کند.

کپسایسین، با جلوگیری از فعالیت پروتئین Src فرایند متاستاز سرطان ریه را سرکوب میکند.

هشدار : مصرف زیاد فلفل می تواند موجب کند شدن تنفس و ورم در ریه ها ، و تپش شديد قلب شده ومنجر به مرگ گردد.

 کپسایسین سبب می‌شود که احساس کنید دهانتان آتش گرفته چون مولکول‌های کپسایسین کاملا در رسپتورها قرار می‌گیرند و سبب می‌شوند گیرنده‌های دهان که به مغز شما علامت می فرستند به شما این احساس را القاء کنند که دهانتان واقعا دارد می‌سوزد.

بعد از خوردن فلفل تند، آب نخورید : هیچگاه برای از بین بردن سوزش دهانتان از آب استفاده نکنید. آب، نه تنها تندی را رفع نمیکند که آن را در تمامی سطح دهان شما پخش میکند ؛ بهترست نان بخورید.

دلیل این که گیاه فلفل وحشی اولین بار شروع به تولید کپسایسین کرد این بود که می‌خواست مانع از خورده شدنش توسط پستانداران مانند انسان شود.

از لحاظ پروسه تکامل، بهتر بود که که دانه‌های این گیاه را پرندگان در نقاط دور دست پخش کنند.

جالب اینجاست که چون پرندگان برخلاف پستانداران گیرنده‌های تی آر پی وی ۱، ندارند با خوردن فلفل هیچ نوع سوزشی احساس نمی‌کنند.

تاثیر غذای تند بر سلامتی : اگر مرتب غذاهای تند بخورید، شانس ابتلا به بیماریهای خطرناک کاهش میابد. فلفل قرمز،خطر مواجهه بابیماری های تنفسی وابتلا به سرطان ها را کاهش میدهد.

غذاهای تند و ادویه‌دار که حاوی چیلی و فلفل هندی هستند اندورفین را در بدن تحریک می‌کنند، یعنی همان هورمون حس خوب. اندورفین تاثیری بسیار قوی و مخدرمانند دارد که باعث بهتر شدن حال و روحیه شما می‌شود

فلفل تند قرمز یا چیلی تنها در آشپزی کاربرد ندارد بلکه از آن می‌توان در کاهش گرفتگی‌ یا اسپاسم عضلانی و درد ناشی از آن نیز استفاده کرد.

فلفل های تند بیشترین ویتامینCرا در هر کالری دارند : ویتامینCبرای عروق خونی چشم مفید است و میتواند خطر ابتلا به آب مروارید را کم کند.

محققان متوجه شده اند خوردن فلفل تند عمر را طولانی تر می کند.

 

کاهش ریسک سرطان با مصرف همزمان زنجبیل و فلفل قرمز

به گفته محققان، زنجبیل و فلفل قرمز می توانند همراه باهم ریسک سرطان را کاهش دهند.برخی تحقیقات نشان داده اند که کپسایسین (capsaicin)، ترکیبی که موجب تندی فلفل های قرمز می شود، ممکن است علت بروز سرطان باشد.

حال محققان در مطالعات حیوانی خود بر روی موش ها دریافته اند که ترکیب تند زنجبیل موسوم به ۶-ginergol می تواند تاثیرات احتمالا مضر کپسایسین را از بین ببرد.

 

دیگر فواید فلفل تند در یک نگاه :

آرتروز را درمان می‌کند.

میزان تری گلیسیرید را کنترل می‌کند.

سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد.

جریان خون را بهبود می‌بخشد.

خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد و در کل دوستار قلب است!

بهترین درمان طبیعی برای گرفتگی ریه است.

گرفتگی بینی را رفع می‌کند.

ایمنی بدن را تا حدود زیادی افزایش می دهد.

و خواص بسیار دیگر که با مصرف فلفل سیاه به آنها پی خواهید برد!

برچسب ها:

اجتماعی