سید کوشیار اعظم واقفی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه در زمان وقوع سیل اخیر تأسیسات آب مناطق سیلزده از بین رفت گفت: پس از وقوع سیل در ابتدا تلاش شد تا با تانکر آب و آب بستهبندی به مناطق سیلزده آبرسانی شود.
وی با تأکید براینکه از همان روزهای نخست کیفیت آب تانکرهای آب و حتی آبهای بستهبندی شده کنترل شد خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب به عنوان نماینده مقیم در مناطق سیلزده با همکاری وزارت بهداشت با جدیت کیفیت آبهای بستهبندی را هم رصد کردند، بنابراین پس از وصل شدن آب در شبکه لوله تأسیسات آب راهاندازی شد.
اعظم واقفی ادامه داد:با حل مشکل تأسیسات آب ابتدا آب در شبکه کدورت داشت، اما به مرور که آب در شبکه جریان پیدا کرد و کیفیت آب تثبیت شد با نظارت وزارت بهداشت و درمان ،کیفیت آب به لحاظ میکروبی، کلر و کدورت، رصد و سپس اجازه شروع مصرف آب داده شد.
مدیرکل دفتر بهداشت آب و آبفای کشور با اشاره به اینکه ارسال آب با وسایل شخصی توسط افراد شخصی تحت نظارت آبفا نیست، اظهار داشت: شاید ارسال آب توسط اشخاص برای شستوشو مناسب باشد، اما برای شرب بهتر است مردم مناطق سیلزده از تانکرهای آبرسانی مورد تأیید وزارت بهداشت و آبفا استفاده کنند.
اعظم واقفی خاطرنشان کرد: در حال حاضر به طور مشخص و با دقت آب شرب شهرها و روستاهایی که وصل شده از لحاظ بهداشتی رصد میشود و اگر کوچکترین آلودگی دیده شود، قطعاً آب قطع خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که چه تعداد شهر و روستا دچار قطعی آب شده و در حال حاضر مشکل چه تعداد از شهرها و روستاها برطرف شده است، گفت: ۱۲۰ شهر در جریان سیل دچار مشکل شده بودند که فقط دو شهر در حال حاضر دارای مشکل هستند.
مدیرکل دفتر بهداشت آب و آبفای کشور افزود: مشکل ۵۰ درصد شهر پلدختر حل و آب شرب شهر وصل شده است و هنوز ۵۰ درصد شهر با تانکر آبرسانی میشود.
به گفته وی، هنوز آب شرب شهر گوریه در خوزستان وصل نشده است و تعمیر تأسیسات آن هنوز به سرانجام نرسیده است.
وی در مورد قطع آب روستاها در هنگام سیلاب نیز گفت: ۳۷۸۸ روستا در جریان سیلاب دچار قطع آب شده بودند که از این تعداد آب ۱۶۲ روستا وصل شده که البته ۹۶ روستا هنوز خالی از سکنه است.
انتهای پیام/ب