به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زمانی که ایده و خلاقیت یک ذهن در پس تولید محصولی باشد نظر افراد بسیاری را جلب میکند. اختراع همواره با یک ابتکار و نوآوری همراه است. پس زمانی که صحبت از یک دستاورد نوآورانه باشد جذب سرمایه گذار نیز آسانتر است و راهها برای ورود یک محصول فناورانه به بازار هموارتر میشود. محصولی که رفاه را به مردمان هدیه میکند و از سویی اشتغال که دغدغه خانوادهها است رفع میشود.
در این صورت یک گام به رونق تولید نزدیک تر می شویم. پس حمایت از ثبت اختراع اقدامی است که در شکوفایی این مسیر میتواند تأثیرگذار باشد.
در این راستا حمایت از مخترعان ایرانی برای ثبت نوآوری آنها در ادارات ثبت اختراع خارج از کشور یکی از اقدامات است که کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام میدهد و با حمایت ۹۰ درصدی از محققان کانون در این مسیر همگام با مخترعان کشور شده است تا ثبت رسمی دستاوردها و احراز مالکیت افراد بر نوآوری و ابتکارتشان با ثبت اختراع محقق شود.
در این راستا تا کنون یک هزار و ۳۹۸ درخواست توسط مخترعان به این مرکز ارسال شده است. اما از این تعداد تنها ۲۳۸ پرونده پس از ارزیابی مورد تأیید برای حمایت قرار گرفتهاند. همچنین ۴۸ پتنت با حمایت کانون در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شده است.
کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با در نظر گرفتن نیازمندیهای کشور در زمینه مالکیت فکری و به طور خاص موضوع ثبت اختراع خارجی اقدام به استقرار واحدهای فعال در این حوزه در قالب یک مجموعه متمرکز کرده است.
این مرکز که از سال ۱۳۸۴ به عنوان واحد مالکیت فکری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی فعالیت خود را آغاز کرد در سال ۱۳۹۳ و با موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب «کانون پتنت ایران» امور مرتبط با حوزه مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع را در تمامی حوزههای علم و فناوری عهدهدار شد.
انتهای پیام/