46 مرکز دیگر دانشگاه علمی کاربردی دارای اساسنامه شدند

محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به تبین فعالیت ها و طرح های کیفیت محور دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت:در راستای سیاست کیفی بخشی و با برنامه ریزی  ما در اجرای طرح کیفی سازی، 46 مرکز دیگر دانشگاه علمی کاربردی با تائیدشورای عالی گسترش آموزش عالی دارای اساسنامه شدند که این روند در سال جاری ادامه خواهد داشت به طوری که یکی از اولویت های مراکز دانشگاهی ما دریافت اساسنامه است؛ از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که از مجموع 550 مرکز علمی کاربردی فعال در کشور، یکصد مرکز تا قبل از این دارای اساسنامه شده بودند.

وی درباره تأثیر التهاب ارز در این دانشگاه ادامه داد: این موضوع تأثیری در فعالیت‌های مختلف دانشگاه ندارد چرا که علمی کاربردی دانشگاهی خودگردان بوده و امورات آن از محل پرداخت شهریه دانشجویان می‌گذرد.

امید خاطر نشان کرد: سال جدید سرانه فرهنگی مشخصی را برای هر یک از مراکز دانشگاه علمی کاربردی  تصویب خواهیم کرد تا از این پس برنامه های مختلف فرهنگی در هر مرکز با کیفیت بهتری انجام شود.

امید با اشاره به وضعیت نامطلوب اقتصادی در کشور اضافه کرد: امسال طبق پیش بینی کارشناسان سالی بحرانی برای کشور خواهد بود، از این رو ما نمی توانیم هزینه های زیادی را در اجرای طرح های مختلف داشته باشیم به همین دلیل باید براساس سقف بودجه ای که داریم برنامه ریزی کنیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی تصریح کرد: براساس تورمی که برای سال آینده پیش بینی شده نه تنها با کمبود بودجه احتمالی روبرو خواهیم شد بلکه باید اجرای برنامه های دانشگاه را با هزینه های کمتری پیش ببریم با این حال باید بگویم سعی کرده ایم تا در فعالیت های فرهنگی هیچ محدودیتی نداشته باشیم این در حالی است که در سال 97 مبلغ 12 میلیارد تومان را برای برنامه های فرهنگی هزینه کرده ایم.

امید یادآورشد: کاهش جمعیت دانشجویی توانسته دانشگاه جامع علمی کاربردی را تحت تأثیر قرار دهد زیرا درآمد این دانشگاه به تعداد دانشجویانش وابسته است که این تعداد در مجموع در کل کشور کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی  تصریح کرد: با آنکه سال گذشته ۴۰۰ هزار ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده است اما فقط ۵۰ هزار متقاضی برای آن وجود داشت که دلیل خاصی دارد.

وی در توضیح این دلیل گفت: در نظام جدید آموزش و پرورش دانش‌آموزان هنرستانی باید ۱۲ سال تحصیل کرده و سپس به دانشگاه بیایند به همین دلیل سال 97 هیچ دانشجویی از دانش آموزان سال آخر هنرستانی نداریم و به هین علت خروجی هم نخواهیم داشت ولی با یک سال توقف در پذیرش از سال جاری شرایط حضور دانشجویان جدیدالورود در این دانشگاه مطلوب خواهد شد.

انتهای پیام/