توضیحات متهم ردیف اول درباره همکاری با مرجان شیخ الاسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیر عامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۳ متهم دیگر در شعبه سوم دادگاه ویژه به ریاست قاضی مسعودی مقام، آغاز شد.

در جلسه امروز ادامه رسیدگی به پرونده انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید:

خانم اختلاسگر در رسانه اصلاح طلب بیانیه داد! +عکس

«مرد در سایه» اختلاس‌های پتروشیمی کیست؟

در اولین و دومین جلسه دادگاه ۱۱ متهم حضور داشتند و به گفته قاضی مسعودی مقام سه متهم این پرونده خارج از کشور هستند.

در دومین جلسه دادگاه رضا حمزه لو مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی دفاعیات خود را ارائه کرد.

متهمان این پرونده به ترتیب، رضا حمزه لو (مدیر عامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی)؛ عباس صمیمی (عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی و مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری ایران)؛ مصطفی طهرانی صفا (عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی)؛ علیرضا علایی رحمانی (عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی)؛ محسن احمدیان (بازنشسته پتروشیمی)؛ مرجان شیخ الاسلامی آل آقا (مدیر عامل شرکت بازرگانی دنیز و هترا تجارت)؛ سید امین قرشی سروستانی، سام حامد ساعدیان دایر بر مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در توزیع ارز حاصل از صادرات پتروشیمی شرکت‌های تولید کننده صاحب محصول، سید علیرضا حسینی (مدیر عامل شرکت پتروشیمی شانگهای)، علی اشرف ریاحی، معصومه دری (مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی دفتر دبی)؛ ابوالفضل ملکی شمس آبادی (تولید کننده نایلون و نایلکس)؛ سعید خیری‌زاده (مدیر مالی سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی) و محمدحسین شیرعلی دایر بر معاونت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور هستند.

در ابتدای این جلسه، رضا حمزه‌لو با حضور در جایگاه گفت: در سال ۸۵ از طریق اتاق بازرگانی و صنایع و معادن یک فراخوان همکاری برای تشکیل شرکتی که بتواند در رابطه با اصل ۱۴۴ توانایی داشته باشد صادر شد.در این رابطه ۱۲۶ شخصیت حقیقی و حقوقی توانستند شرکتی با نام شرکت سرمایه گذاری ایران تاسیس کنند و تمام این مجموعه خصوصی بودند. بانک‌های خصوصی، شرکت‌های بیمه و تجار بزرگ حضور داشتند.

متهم ردیف اول پرونده پتروشیمی افزود: این شرکت در دی سال ۸۵ ثبت قانونی شد و بنده از ابتدای سال ۸۶ به انتخاب اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل آن شدم. هدف از تشکیل این شرکت، سرمایه گذاری در صدر اصل ۴۴ بود.

وی ادامه داد: این شرکت سرمایه های خرد بخش خصوصی را در احداث واحدهای جدید هدفمند می‌کرد. شرکت سرمایه گذاری ایران شروع به معرفی خود در بخش تجاری در امور مختلف از جمله هلدینگ ساختمان، هلدینگ انرژی و نفت و توریست کرد.

حمزه‌لو ادامه داد: گروه‌های مختلف سرمایه گذاری به شرکت سرمایه‌گذاری ایران مراجعه می کردند. یکی از مجموعه‌ها که به این شرکت مراجعه کرد، مرجان شیخ الاسلام آل آقا همراه با همسرش بود و زمینه فعالیت آنها بخش فرهنگی و تجاری بود. در بخش فرهنگی آنها دارای یک خبرگزاری بودند و تخصصی در حوزه ای تی فعالیت داشتند.

مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی گفت: در شرکت سرمایه‌گذاری ایران، بخش IT وجود داشت و ما در بحث فرهنگی و تجاری همکاری خود را با خانم شیخ الاسلام اغاز کردیم و حاصل این همکاری منجر به تشکیل شرکت هترا و دنیز شد.

حمزه‌لو توضیح داد: با توجه به تجارب فرهنگی شیخ الاسلام، وی وارد کار تجارت چاپ و کاغذ شد. شیخ الاسلام چهره شناخته شده و حتی از فیلتر شورای نگهبان رد شده بود و به عنوان کارشناس در مجلس و کمیسیون فرهنگی شرکت می کرد و فرد محجبه‌ای بود.

در حال تکمیل...

برچسب ها:

سیاسی