۳۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان و انار معدوم شد

5cb2bec6dc6e5_5cb2bec6dc6e6
معاون دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در طرح سلامت نوروزی سه هزار و ۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در شهرستانهای رفسنجان و انار جمع‌آوری و معدوم شد.

احمد جمالی‌زاده عصر شنبه در نشست خبری اظهار داشت: از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین به مدت یک ماه طرح سلامت نوروزی در شهرستانهای رفسنجان و انار اجرا شد.

وی ادامه داد: بیش از هزار و ۸۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان قرار دارند اما کل مراکزی که تحت پوشش دانشگاه قرار دارند و در این طرح باید نظارت انجام می‌دادیم دو هزار و ۵۴۵ مورد بود که از این تعداد ۸۲ مورد مراکز بین راهی بودند.

وی افزود: در این ایام بیش از شش هزار و ۶۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا در شهرستان رفسنجان و انار انجام شد که بیش از ۲۳۰ مورد آن از رستوران‌های بین‌راهی و مابقی سایر مراکز بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: از این میزان بازدید ۱۰۹ مورد به صدور اخطاریه رفع نقص انجامید، ۱۱ مورد به مراکز قضائی معرفی و چهار مورد هم تعطیل شد.

جمالی زاده عنوان کرد: علاوه بر بازدیدها، یکسری نمونه برداری از مواد غذایی را انجام می‌دهیم که در این ایام چهار هزار و ۴۰۰ مورد نمونه‌برداری و سنجش در محل مانند میزان نمک در نانوایی‌ها و پراکسید روغن و… انجام گرفت که از این تعداد چهار هزار و ۱۰۰ مورد مطلوب و ۳۰۰ مورد نامطلوب بود که با برخورد و تذکر روبرو شدند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان افزود: در این ایام ۱۶ مورد نمونه‌برداری از استخرها برای بررسی میزان آلودگی انجام شد که همگی مطلوب بود ضمن اینکه این کار در طول سال مرتب انجام می‌شود همچنین میزان باقیمانده کلر آب مصرفی مردم شهر و روستاها به طور مرتب سنجش می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: در طرح سلامت نوروزی، سه هزار و ۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از جمله گوشت، کنسروجات، شیرینی، نان و.. در شهرستانهای رفسنجان و انار جمع‌آوری و معدوم شد.

جمالی زاده عنوان داشت: در این ایام ۱۶ مورد گزارش از طریق سامانه یکپارچه کشوری ۱۹۰ و ۳۲ مورد تماس مستقیم با بهداشت محیط از طریق شماره ۳۴۲۵۳۰۲۵ ارسال و بررسی شد.

وی با اشاره به فعالیت ستاد پیگیری بیماری‌ها در ایام نوروز، گفت: با توجه به اینکه برخی بیماری‌های واگیردار حساسیت بسیار بالایی دارند و بایستی در اولین فرصت اقدامات لازم را انجام دهیم کشیک ستاد پیگیری بیماری‌ها فعال است که در این ایام ۱۳۰ نفر در رفسنجان مراجعه به دلیل حیوان‌گزیدگی داشتیم که واکسن هاری دریافت کردند.

به گفته رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان، ستاد پیگیری بیماری‌ها جنب اورژانس جنب بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) برای مراجعات مردمی جهت حیوان‌گزیدگی به صورت شبانه روز فعال است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان با اشاره به فعالیت مرکز بهداشتی شبانه‌روزی در مناطق شهرستان در این ایام، یادآور شد: میزان مراجعه به پزشکان در این ایام به مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی در سطح شهرستان پنج هزار و ۲۰۰ مورد بوده و دو هزار ۳۰۰ نفر نیز خدمات پرستاری دریافت کردند.

جمالی زاده تأکید کرد: با توجه به نظارت‌های بیش از پیش، در این ایام حتی یک مورد شکایت هم از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان نداشتیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در خصوص کمک به سیل زدگان کشور، بیان کرد: پرسنل مرکز بهداشت شهرستان همراه با سایر کارکنان دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان از یک تا پنج روز حقوق خود را به سیل زدگان استان خوزستان اهدا کردند همچنین حوزه بهداشت شهرستان به طور اختصاصی بیش از یک هزار قوطی شیرخشک و سرویس بهداشتی سیار به خوزستان و یکسری لوازم بهداشتی ارسال کرد.

برچسب ها:

اجتماعی