وزیر آموزشوپرورش گفت: آموزش و پرورش به شدت متأثر از مسائل اقتصادی است و تا این مسائل حل نشود نمیتوان به کیفیت دست پیدا کرد.
سید محمد بطحایی در نشست اعضای شورای معاونان وزارت آموزشوپرورش با عنوان "رونق تولید با تدبیر و امید در گام دوم انقلاب" اظهار کرد: در سال گذشته که سال حمایت از تولید کالای ایرانی نامگذاری شده بود آموزشوپرورش ازجمله دستگاههایی بود که توانست گامهای مؤثری بردارد.
وی با اشاره به اقدامات مثبت آموزشوپرورش درباره حمایت از کالای ایرانی افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اقدامات بسیار خوبی را در زمینه تولید اسباببازی و تجهیزات کمکآموزشی داخلی انجام داده است همچنین معاونت پرورشی و فرهنگی نیز نمایشگاه های مستمری در سراسر کشور برای فروش لوازمالتحریر تولید داخلی برگزار کرد.
فروش و بازاریابی تولیدات هنرستانها
بطحایی با بیان اینکه امسال در استقرار این برنامهها و رونق تولید گامهای جدیدتری برداشته خواهد شد، گفت: در تابستان با توجه به ظرفیتی که در هنرستانها داریم تولیداتی که منجر به فروش و بازاریابی شود را پیگیری خواهیم کرد و ازاینجهت کارهای خوبی را در راستای حمایت از تولید ملی میتوان انجام داد.
وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی مجلس همواره مشوق چنین برنامهها و اقداماتی بوده است، عنوان کرد: اگر به کمک و مساعدت هرچه بیشتر مجلس شورای اسلامی نیاز داریم تا این مسیر را هموارتر کند باید سریعاً اقدام شود و همکاری و هماهنگیهای لازم با مجلس صورت بگیرد تا بستر حقوقی لازم فراهم شود.
وی با بیان اینکه این عادت ناپسند وجود دارد که نداشتهها را بیشتر از داشتهها مطرح میکنیم، تصریحکرد: در موضوع رونق تولید ملی، داشتهها را ببینیم و از امکانات و تجهیزات موجود به خوبی استفاده کنیم و اگر نیاز به تسهیلات وجود دارد، پیگیر باشیم تا به اهداف موردنظرمان دست پیدا کنیم.
آموزشوپرورش متأثر از اقتصاد؛ این مسائل حل نشود نمیتوانیم به کیفیت برسیم
بطحایی تأکید کرد: آموزش و پرورش به شدت متأثر از مسائل اقتصادی است و تا این مسائل حل نشود نمیتوان به کیفیت دست پیدا کرد باید باور کنیم که به نتایج و خروجی مطلوب دست پیدا نمیکنیم مگر اینکه رویکردها در این باره تصحیح و مشکلات اقتصادی مرتفع شود.
وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه سیل اخیر بر آموزش و پرورش هم اثر گذاشته است، گفت: از هموطنان خودم که در تسکین آلام ساکنان مناطق سیلزده بسیار تلاش کرده اند، قدردانی میکنم.
مدارس در 9 منطقه خوزستان باز نشده است
وی با اشاره به تلاش های انجام شده برای رفع خسارتهای سیل در آموزش و پرورش افزود: مدارس دو استان گلستان و لرستان بازگشاییشده است و دانش آموزان به مدرسهرفتهاند و در استان خوزستان هنوز در 9 منطقه مدارس بازگشایی نشده است که بخشی از این عدم بازگشایی به دلیل اسکان هموطنان در مدارس است.
وزیر آموزشوپرورش تصریح کرد: در وزارت آموزشوپرورش ساختار موقتی برای بازسازی مناطق سیلزده تعریفشده است تا رفع آلام هموطنان سیلزده سریعتر انجام شود همچنین در این ساختار تعدادی استان معین تعیینشده است تا کمکهای لازم در امور مختلف را به استانهای سیلزده انجام دهند.
ابلاغ 586 میلیارد تومان تخصیص لغو شده آموزشوپرورش آموزشوپرورش برای حل مشکل ادامه تحصیل فرهنگیان چه پیشنهادی داد؟ فریب آموزشوپرورش توسط سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت مطالبات فرهنگیان