شما که به خدا پناه برده بودید از بستن دهان منتقدان؟

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

روزنامه فرهیختگان نوشت: استعاذه و پناه‌خواهی حسن روحانی در مرداد ۹۲ و مراسم تنفیذ را همه یادشان هست: «پناه می‌برم به خدا از بستن دهان منتقدان و رقیبان»؛ عبارتی که بارها عملکرد رئیس دولت، تاکنون آن را نقض کرده است. در همین راستا در تازه‌ترین مورد می‌توان به اولین جلسه شورای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی در سال جدید اشاره کرد. اولین جلسه آن‌هم در بهار که نویدبخش رویه رئیس جمهور تا پایان سال خواهد بود. روز گذشته پس از مدت‌ها جلسه شورای عالی فضای مجازی برگزار شد، ولی این جلسه یک غایب پر سروصدا داشت؛ عزت‌الله ضرغامی! غایبی که منتقد سرسخت عملکرد رئیس شورای عالی فضای مجازی یعنی حسن روحانی است و به عناوین مختلف عملکرد دولت در عرصه مجازی را به نقد می‌کشد؛ نقدهایی که به واسطه تخصص رئیس سابق صداوسیما بیراه نیست، اگرچه دولت تا امروز نشان داده گوش شنوایی برای این نقدها ندارد.

بیشتر بخوانید:

انتقاد از روحانی جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی را هم لغو کرد

چرا آقای روحانی تحمل نقد در جلسات کارشناسی را ندارد؟

واکنش ضرغامی به عدم حضورش در شورای انقلاب فرهنگی


آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی در سال ۹۷ نیز به مشاجره میان رئیس جمهور و ضرغامی کشیده شده بود و مطابق آنچه رسانه‌های مختلف نقل کردند، انتقادناپذیری آقای رئیس جمهور تا آنجا پیش رفته بود که حتی در آن جلسه نیز حکم به اخراج ضرغامی از جلسه داده بود؛ اخراجی که از حیطه اختیارات روحانی بیرون بود.


روز گذشته نیز جلسه شورای عالی فضای مجازی در غیاب ضرغامی برگزار شد، آن‌هم غیبتی به علت عدم دعوت!


عزت الله ضرغامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز وضعیتی مشابه دارد، با این تفاوت که آنجا حسن رحیم‌پور ازغدی نیز به همراه وی جزء منتقدان محسوب می‌شود. از این‌رو هر دونفر آنها برای جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی هم دعوت نشدند!


مدیریت راهبردی چالش‌های حوزه فرهنگ با استفاده کامل وکارآمد و هم‌افزا از همه فرصت‌ها و ظرفیت‌ها، «مهار تهدیدها و آسیب‌ها با نگاه حکیمانه و معقول» و «مواجهه هوشمندانه با معارضه‌های مهاجمان و ستیزه‌گران» به عنوان تکالیف اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکم مقام معظم رهبری برای انتصاب اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید شده است. از این‌رو به قول عزت‌الله ضرغامی «رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی باید نماد تعامل فرهنگی باشد.» با توجه به ابعاد مختلف و پیچیدگی‌های فضای مجازی نیز مواجهه هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات عرصه مجازی و سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم و بهنگام و نظارت در فضای مجازی نیز برعهده اعضای شورای عالی فضای مجازی گذاشته شده است. با این وصف عیب رفتارهای رئیس‌جمهور مبنی بر بستن دهان منتقدان و برنتابیدن انتقاد آن هم در شوراهای عالی که قرار است در فضایی نخبگانی نقدها به بحث گذاشته شود تا نقشه راهی همه‌جانبه فراهم آید، بیش از پیش به چشم می‌آید؛ به‌قول روحانی و سخنرانی‌اش در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری سال ۹۲، باید به خدا پناه برد «از استبداد رأی و عجله در تصمیم‌گیری و تقدم نفع شخصی و گروهی به منافع مردم!»

برچسب ها:

سیاسی