بیماران سرطانی به کمک «مهندسی ژنتیک» درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، نخستین آزمایش ابزار مهندسی ژنتیک CRISPR در آمریکا در حال انجام است.

سخنگوی دانشگاه پنسیلوانیا در فیلادلفیا اعلام کرد: دو بیمار مبتلا به سرطان (یکی مبتلا به میلوما و دیگری مبتلا به سارکوم) تحت درمان با  ابزار مهندسی ژنتیک CRISPR قرار گرفتند.

میلوما توموری متشکل از یاخته‌هایی است که در مغز استخوان به وجود می‌آید؛ سارکوم یا چنگار گوشتی نیز توموری از مشتقات بافت‌های مزانشیمی و بیشتر اوقات بدخیم است.

به گفته سخنگوی دانشگاه پنسیلوانیا،  این دو بیمار در گذشته تحت روش‌های درمان دیگری قرار گرفته بودند که بدن به آنها واکنش مثبت نشان نداده بود و تأثیری در بازیابی سلامت آنها نداشته است. 

در حال حاضر امیدواری‌هایی وجود دارد که این دو بیمار توسط ابزار مهندسی ژنتیک درمان شوند و سلول‌های سرطانی موجود از بین رفته و ایمنی بدن آنها اصلاح و بازگردانده شود؛ با این وجود میزان تأثیر این روش هنوز مشخص نیست و برای اطمینان بیشتر و شناخت نقاط ضعف و قدرت این روش قرار است 18 بیمار دیگر به کمک ابزار CRISPR تحت درمان قرار بگیرند.

سخنگوی دانشگاه پنسیلوانیا تأکید کرده است: تا زمانی که این پژوهش توسط محققان دیگر بررسی نشود، اطلاعات بیشتری از آن منتشر نمی‌شود.

انتهای پیام/