راستی‌آزمایی رسانه‌های بیگانه در پرونده نسرین ستوده

خبرگزاری فارس - سید اسد رجبی: دروغ یک سلاح جنگی است، این جنگ روانی تازگی نداشته و کشورهای استکباری از گذشته های دور در راستای اهداف خود به منظور همراه کردن افکارعمومی با سیاست ها و منافع خود به دروغ پردازی علیه کشورهای مورد نظرشان دست زده اند.

رسانه ها و مطبوعات غربی در یک اقدام هماهنگ، هم سو و جهت دهی‌شده از سوی نظام امپریالیسم در تبیین واقعیت های جمهوری اسلامی ایران به دروغ پردازی نظام‌مند و گسترده ای دست می زنند تا بتوانند از این حربه، برای چهره سازی و بزرگنمایی معاندین نظام استفاده کنند و از این طریق نظام را تحت فشار قرار دهند، اصل و ماهیت این ادعاها و گزارشات موهوم  نشان می دهد که هدف، حفظ جریان مستمر ایران هراسی است که از سال ها قبل استمرار داشته است.

 یکی از این موارد، حواشی بازداشت نسرین ستوده است که از جمله موضوعات پر کاربرد در رسانه های غربی در سال های اخیر بوده است. این مجرم که به علت اقدامات متخلفانه خود محکوم شده مدتهاست که سوژه این رسانه ها قرار گرفته که مطرح شدن نامش در برنامه های متفاوت این شبکه ها  به صورت سریالی در جریان است.

همچنین وی بارها در زندان تلاش کرده تا خوراک لازم را برای جنگ روانی و فشار بیشتر به جمهوری اسلامی تهیه کند و آن را توسط همسرش به بیرون زندان انتقال دهد. به عنوان مثال، رسانه های غربی بارها مطرح کرده اند که وی به دلیل فشارها و شرایط نامساعد زندان دست به اعتصاب غذا زده است، این در حالی است که در یک دیدار با خانواده اش به حدی کارکنان زندان به وی آسان گرفته‌اند که دخترش با موبایل از او فیلم گرفته و توسط همسرش برای رسانه‌های بیگانه فرستاده شده است.

مدتی است رسانه ها پوشش گسترده اخبار مربوط به محاکمه این فرد را مورد توجه قرار داده اند و با دروغ پردازی و با استفاده از فضای مجازی و همدستی همسرش حکم وی را 38 سال حبس اعلام کرده اند این درحالی است که طبق گفته قاضی شعبه ۲۸ دادگاه، وی به علت اقدامات خلاف قانون به هفت سال زندان محکوم شده است.

در واقع رسانه های غربی سعی دارند با استفاده از قابلیت های اثرگذاری خود در جریان های سیاسی و فرهنگی پروژه " خلق قهرمان " را در محکومیت افراد مشابه این فرد در دستور کار خود قرار دهند، بدین ترتیب با حمایت کشورهای استکباری از معاندین نظام و تحریف واقعیت توسط رسانه های غربی یک فرد متخلف با مستمسک قرار دادن دروغ 38 سال زندان، باعث موضع گیری تعدادی از گروه ها و جریانات کشورها قرار میگیرد، بطوری‌که وزیر امور خارجه آمریکا علی رغم مطلع بودن از واقعیت این موضوع ( محکومیت 7 ساله )، همگام و هماهنگ با جریان رسانه ای دروغ 38 سال زندان را تکرار می کند تا از این طریق بتواند اهداف خود را پیگیری کند و فشار سیاسی به جمهوری اسلامی وارد آورد.

درپایان باید گفت طرح موضوعات دروغین حقوق بشری حربه‌ای قدیمی است که از سوی کشورهای استکباری به طور معمول علیه کشورهای مستقل استفاده می‌شود تا از این طریق به خواست‌های خود دست پیدا کنند؛ خواست‌هایی که از طریق تخریب چهره یک کشور، عاملی برای ایجاد اجماع جهانی علیه آن می‌شود.

در واقع کشورهای غربی حقوق بشر را وسیله مداخله برای سلطه غیرقانونی خود بر سرنوشت ملت های جهان قرار داده اند و این به معنای سوء استفاده از موضوع حقوق بشر و سیاستی فریبکارانه برای رسیدن به مقاصد سیاسی، نظامی و اقتصادی خودشان و وارد کردن فشارهای سیاسی و مقابله با پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران می باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی