به گزارش خبرگزاری فارس ،فراز رابعی با بیان اینکه در این مدت، متوسط بارندگی در هر شش حوضه آبریز اصلی کشور، بالاتر از میانگین بلندمدت در دوره زمانی مشابه است، افزود: متوسط بارش کشور در مدت مشابه طی سال گذشته معادل 116.8 میلیمتر و متوسط بلند مدت آن معادل 205.8 میلیمتر بوده است.
وی ادامه داد: از مجموع 104 ایستگاه مبنای بارانسنجی وزارت نیرو، بیشترین میزان بارش ثبت شده از ابتدای سال آبی جاری تا 27 فروردین مربوط به ایستگاه چلگرد استان چهارمحال و بختیاری معادل 2034 میلیمتر و کمترین آن مربوط به ایستگاه امور آب سیستان معادل 50.7 میلیمتر است.
مدیرکل دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران، میانگین بارندگی در تمامی استانهای کشور را در مدت مذکور بالاتر از متوسط 50 سال گذشته عنوان و اظهار کرد: استان ایلام با 135 درصد بیشترین افزایش میزان بارندگی نسبت به متوسط بلندمدت را به ثبت رسانده است.
رابعی با اشاره به اینکه جبهه بارشی ظهور یافته طی یک هفته گذشته سبب افزایش 18 میلیمتری متوسط بارندگی کشور شده است، افزود: بیشترین تاثیر جبهه بارشی در افزایش مقدار بارندگی طی یک هفته گذشته مربوط به حوضه آبریز بندرعباس و سدیچ با 53 میلیمتر گزارش شده است.
وی تصریح کرد: این جبهه بارشی سبب افزایش متوسط میزان بارندگی در حوضه بندرعباس و سدیچ از 213 میلیمتر در تاریخ 20 فروردین به 265 میلیمتر در تاریخ 27 فروردین شده است.
مدیرکل دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران میانگین بارندگی استان تهران را معادل 346.6 میلیمتر عنوان کرد و گفت: این میزان بارش بیانگر افزایش 60.2 درصد نسبت به متوسط 50 سال گذشته است.
رابعی با بیان اینکه میانگین بارندگی استان تهران بر اساس ظهور جبهه بارشی طی یک هفته گذشته، معادل 7.2 میلیمتر افزایش یافته است، افزود: میانگین بارندگی استان تهران از 339.4 میلیمتر در 20 فروردین به 346.6 میلیمتر در تاریخ 27 فروردین رسیده است.
انتهای پیام/ک