دستگیری کلاهبردار پیامکی در شهرستان بابلسر

5cbb4536da37f_2019-04-20_20-43
جانشین فرمانده انتظامی مازندران از کشف یک ملیارد ریالی کلاهبرداری پیامکی در شهرستان بابلسر خبر داد.

سردار حسن مفخمی شهرستانی جانشین فرمانده انتظامی مازندران  گفت: در پی مرتجعه تعدادی از شهروندان شهرستان بابلسر به مراجع قضایی و انتظامی مبنی بر کلاهبرداری افرادی ناشناس از آنان با استفاده از سیستم بانکی کارت به کارت، موضوع در دستور کارپلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.

وی افرود: ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های همه جانبه، متهمان را که با بهانه برنده شدنشان درقرعه کشی سفر به عتبات عالیات از آنان کلاهبرداری کرده بودند شناسایی کردند.

سرهنگ مفخمی گفت: پس از هماهنگی‌های قضائی، ماموران موفق شدند متهمان را که اهل و ساکن یکی از شهرستان‌های تهران بودند در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.

جانشین فرمانده انتظامی مازندران افزود: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به ۱۰ فقره کلاهبرداری از مردم جمعا به مبلغ یک میلیارد ریال اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

وی گفت: یکی از جرائمی که امروزه در فضای مجازی باب شده و مبالغ بسیاری از هموطنان عزیز کلاهبرداری می‌شود کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک و تماس‌های تلفنی با عنوان برنده شدن در قرعه کشی و مسابقات برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی است.

سرهنگ مفخمی افزود: این افراد با برقراری تماس ویا ارسال پیامک با موضوع برنده شدن در قرعه‌کشی برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی از قربانیان درخواست می‌کنند برای دریافت جایزه نقدی خود به دستگاه عابر بانک مراجعه کنند.

جانشین فرمانده انتظامی مازندران با بیان اینکه اولین شگرد این افراد تغییر زبان دستگاه‌های خود پرداز است و در پی این تغییر زبان با اغفال افراد رمز بانکی، شماره کارت، تاریخ انقضاء و cvv۲ را از افراد دریافت کرده و از حساب قربانیان برداشت می‌کنند، گفت: کلاهبردارنی که در این حوزه فعالیت می‌کنند اکثرا دارای فن بیان قوی در مهندس اجتماعی هستند و حتی به علت جرایم مختلف در زندان بسر می‌برند.

وی افزود: شهروندان باید دقت داشته باشند تا فریب صحبت‌های شخص تماس گیرنده را نخورند و از حضور در پای دستگاه‌های عابر بانک برای اخذ موجودی یا دریافت حواله یا هر عنوان دیگری که شخص از آن‌ها درخواست می‌کند به شدت پرهیز کنند.

سرهنگ مفخمی با بیان اینکه برای واریز وجه به حساب عابر‌بانک، نیازی به حضور صاحب کارت در کنار دستگاه خودپرداز نیست به شهروندان، توصیه کرد: به هیچ عنوان اطلاعات مهم حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و از ارسال اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز اول یا دوم، کد CCV۲، تاریخ انقضای کارت از طریق پیامک خودداری کنند.

برچسب ها:

اجتماعی