به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در سی ومین نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، در تشریح فضای سیاسی جامعه گفت: امروزه دیگر با عوامگرایی و پوپولیسم هیجانی روبهرو نیستیم، بلکه پوپولیسم هوشمند مقابل ماست.
وی افزود: ویژگیهای این رفتار عوامگرایانه این است که کانونهای اقتدار و فرصتها را مورد حمله قرار میدهد. سعی میکند آشفتگی در میدانهایی که خواسته مردم است ایجاد شود؛ بهطور مثال حضور منطقهای ایران را زیر سؤال میبرد، در حالی که میدانیم ایران هزینه امنیت خود را پرداخت میکند. یا اینکه مطرح میکنند خشکسالیهای اخیر ناشی از سدسازی بود، اما بعد از جاری شدن سیل بیان میکنند که اگر چندین سد دیگر احداث میشد، سیل خسارتهای کمتری داشت.
شریعتمداری با بیان ادعای برخی مبنی بر اینکه باید سایه جنگ را از سر کشور برداریم، تصریح کرد: سایه جنگ نوعی ترفند است تا از چیزی بترسیم و امتیاز دهیم، کسانی که پیشنهاد میکنند از کانون قدرتمان دست بکشیم تا جنگ رخ ندهد، خود زمینهساز تحمیل جنگ به کشور هستند؛ تا حالا دیده نشده آمریکا به کشوری قدرتمند حمله کند. اساساً آمریکا به کشوری که احساس کند اقتدار و قدرت دارد حمله نمیکند. پس هر گاه افرادی کشور را ضعیف کنند، حتی با هدف کاهش فشار یا برداشتن سایه جنگ، درواقع زمینهساز جنگ هستند.
وی افزود: پذیرش FATF دعوت از آمریکا برای اعمال فشار بیشتر است، با وجود آنکه آمریکا توان و امکان حمله نظامی به ایران را ندارد، اما اگر بخواهد حملهای به کشورمان انجام دهد، به دنبال چه خواهد بود؟ آیا نابودی صنعت هستهای را میخواهد؟ این اقدام را که خودمان انجام دادیم. پذیرش FATF نیز کمک میکند تا آمریکا فشار بیشتری به کشور وارد کند.
مدیرمسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: کسانی که مقابل آمریکا میایستند، مانع اصلی وقوع جنگ هستند. اما کسانی که اهل وادادگی مقابل آمریکا هستند، زمینه را برای وقوع جنگ فراهم میکنند. شاید اکنون شرایط کشور خطیر باشد، اما خطرناک نیست.
شریعتمداری در ادامه گفت: زمانی که میبینیم مسئولان کشور با بیان اینکه اگر یک کنوانسیون را بپذیریم مشکلات کشور حل خواهد شد و یا پس از مذاکرات برجام بیان کنیم در حوزههای دیگر نیز امکان مذاکره وجود دارد، این تلقی پیش میآید که به دشمنان آدرس میدهیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بعضی از اقدام نکردنها و وادادگیها این تلقی را ایجاد میکند که بعضیها نمیخواهند کاری انجام دهند. وقتی میشنویم با کارت بازرگانی یک زن روستایی ۶۰۰ خودروی لوکس وارد میشود، سؤالاتی در ذهنمان ایجاد میشود. یکی از سؤالات این است که چرا نقدینگی موجود در بازار هدایت نمیشود؟!، حتی خود وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت معتقد بود که این حجم از نقدینگی بهسمت تولید هدایت نشده است!
شریعتمداری در بخش پرسش دانشجویی در پاسخ به این پرسش که بعضیها این تلقی را میکنند که روزنامه کیهان مانع از ایجاد وحدت در کشور میشود، اعلام کرد: ماهیت کار رسانهای بهگونهای است که نمیتوانیم سوابق و مواضع خود را کتمان کنیم، اما بررسی سوابق موضعگیریهای کیهان نشان میدهد با عواملی که در مسیر دشمن حرکت میکنند، حاضر به وحدت نیستیم. کیهان در چند سال گذشته در مقابل ثروتهای بادآورده، فتنهگران و مفسدان اقتصادی ایستاده است.
مدیرمسئول کیهان اظهار کرد: در بحث فساد ۳ هزار میلیاردی، روزنامه کیهان پیش از رسیدگی قضایی نسبت به پرونده نسبت به تخلفات انجام شده هشدار داده بود، اما خودمان هم فکر نمیکردیم به این میزان اختلاس صورت گرفته باشد. بعضی از اطلاعات را وزارت اطلاعات از کیهان مطلع میشود، چون افراد حزباللهی همهجا هستند و اطلاعات را به ما میدهند.
وی ادامه داد: در عرصه سیاسی نیز تمام مراحل فتنه را پیشبینی کردیم و اسناد آن را نیز ارائه کردیم. عدهای این تهمت را به کیهان میزدند که با مطالب منتشر کرده خود به فتنه دامن زده است، اما تمام مراحل فتنه ۸۸ برگرفته از تجربه کودتاهای مخملی در کشورهای دیگر بود و با اندکی مطالعه میتوانستیم اتفاقاتی که ممکن است در کشور رخ دهد، پیشبینی کنیم. به نظر من مخالفان ما از رو شدن پشت صحنههای خود میترسند.
انتهای پیام/