بلاتکلیفی قبول شدگان در آزمون قوه قضاییه بعد از گذشت یک سال

5cbe8716ec7fa_5cbe8716ec7fb
قوه قضاییه در سال ۹۶ اقدام به برگزاری آزمون استخدامی کرده است، اما قبول شدگان در آزمون بعد از گذشت بیش از یک سال بلاتکلیف هستند.

طی ماه‌های گذشته جمعی از مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان طی تماس‌های تلفنی و مراجعات حضوری به این مجموعه اعتراضات خود در خصوص تعیین و تکلیف آزمون استخدامی قوه قضاییه را مطرح کرده‌اند.

قوه قضاییه در سال ۹۶ اقدام به برگزاری آزمون استخدامی کرده است، اما بعد از گذشت بیش از یک سال از برگزاری آزمون هنوز خبری از جذب نیرو و استخدامی آنها نیست.

یکی از شروط شرکت در آزمون استخدامی قوه قضاییه عدم اشتغال در نهادهای دیگر است و به همین دلیل افرادی که در آزمون قوه قضاییه شرکت کرده و قبول شده اند  تا امروز بیکار هستند.

براساس پیگیری‌ها، معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد: به دلیل عدم تامین بودجه مورد نیاز برای استخدامی افراد قبول شده در آزمون استخدامی، قوه قضاییه قادر به جذب نیرو‌های جدید قبول شده در آزمون نیست و تا زمانی که نهاد‌های ذی ربط از جمله دولت و مجلس اقدام به تامین بودجه مورد نیاز نکنند، نیرو‌های جدید برای شروع کار فراخوانده نمی‌شوند.

در همین خصوص رئیس امور اداری و استخدامی کارکنان اداری قوه قضائیه گفت: آزمون کادر اداری قوه قضاییه در قالب ۶۴۰۰ سهمیه استخدامی در مورخ ۹۶/۰۹/۱۰ برگزار شد و تعداد ۷۲۲۸ نفر به عنوان نفرات قبول شده جهت مصاحبه به دادگستری استان‌ها معرفی شدند.

وی افزود: در اکثر استان‌ها دوره‌های آموزشی قبل از شروع به کار اعم از آموزش‌های شغلی، توجیهی بدو خدمت، آموزش سمپ و آموزش مهارت‌های رفتاری برگزار شده است.

رئیس امور اداری و استخدامی کارکنان اداری قوه قضائیه بیان کرد: اطلاعات پذیرفته‌شدگان نهایی در سامانه راهکار ثبت شده و آماده صدور ابلاغ انشائی است. امید است با پیگیری‌هایی که از سوی معاونت راهبردی قوه قضاییه، درخصوص تامین اعتبار و بودجه لازم، صورت می‌گیرد، موانع مرتفع شده و با شروع به کار پذیرفته‌شدگان، مشکلات کمبود کادر اداری استان‌ها کاسته شود.

ابوترابی: کوتاهی دستگاه‌های اجرایی مانع از جذب پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی قوه قضائیه شده است

ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد انتقاد برخی نسبت به نبود جذب ۷۲۰۰ نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی سال ۹۶ قوه قضائیه، گفت: متاسفانه از نظر تامین بودجه هنوز سازمان‌های برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشوری برای گزینش‌شدگان و مستخدمین قضات ردیف و شماره استخدامی و بودجه تخصیص نداده‌اند.

این نماینده مجلس افزود: ما در قانون برنامه ششم توسعه تاکید کردیم که هر سال قوه قضائیه باید ۸۰۰ قاضی استخدام کند که این تعداد نسبت به قضاتی که بازنشسته می‌شوند و تعداد پرونده‌های ورودی ناچیز است.

وی تصریح کرد: متاسفانه رئیس سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی کشوری در جهت اجرای این مصوبه مجلس اهتمام ویژه‌ای ندارند و این در حالی است که دستگاه قضایی کشور با کمبود کادر قضایی و کارمند مواجه است.

 

برچسب ها:

اجتماعی