ارائه تسهیلات 2 تا 100 میلیون تومانی به مهارت‌آموختگان کاردانش

سیدمصطفی آذرکیش مدیرکل آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس،‌ درباره ارائه تسهیلات به هنرجویان رشته کاردانش برای ورود به عرصه کار، کارآفرینی و رونق تولید اظهار کرد: عمدتاً پرداخت تسهیلات با دستگاه‌های اجرایی نظیر بانک‌ها و مؤسسات خارج از آموزش و پرورش است.

وی افزود: از سال‌ها قبل کار انجام شده در اساسنامه صندوق کارآفرینی امید حمایت از بخش دانش‌آموزی است و هر زمان دانش‌آموزان تمایل به بهره از تسهیلات را داشته باشند، این امکان وجود دارد؛ همچنین امکان ارائه کمک‌های فنی و اعتباری، اشتغال پایدار و به طور کلی تسهیلات خوداشتغالی به خصوص در مناطق محروم و روستایی وجود دارد.

مدیرکل آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برخی از بانک به پروژه‌ها و طرح‌هایی که منجر به تولید و رونق آن خواهد شد،‌ تسهیلات ارائه می‌کنند و رقم‌های آن متناسب با نوع تولیدات است؛ فارغ‌التحصیلان هنرهایی که آموزش‌های مهارتی دیده‌اند و تمایل به حضور در عرصه تولید دارند امکان مراجعه به پرتال‌های مرتبط در حوزه‌های مهارتی و تولیدی را دارند و ما پیگیر همکاری مشوق‌های بیشتر در موارد فنی و اعتباری با اولویت مهارت دیدگان هستیم و در این زمینه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش بیش از 300 هزار نفر خروجی دارند.

آذرکیش اظهار کرد: تعداد مهارت دیدگان این نوید را به ما می‌دهد که هر چه توسعه دارایی در آموزش‌های مهارتی را بالا ببریم، تعهد ایجاد اشتغال در جوانان تضمین خواهد شد که ارائه تسهیلات بخش بسیار مهم این موضوع است. سقف تسهیلات اختصاص یافته به هنرجویان بستگی به ارائه کنندگان اعتبارات دارد؛  این تسهیلات از دو میلیون تومان آغاز می‌شود و حتی در برخی موارد وابسته به نوع پروژه تا صد میلیون تومان افزایش می‌یابد.

وی افزود: کار اصلی ما آموزش و پرورش است ولی در ارائه تسهیلات ما می‌توانیم پیگیری‌ها را انجام دهیم و در برخی مواقع پیگیری‌های ما به این منجر شد که در اساسنامه برخی مؤسسات تغییر ایجاد شود؛‌ از جایی که این تسهیلات می‌تواند انگیزه کار و کارآفرینی را در مهارت‌ آموختگان افزایش دهد، همیشه تعامل بین دستگاهی را خواهیم داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی